hur ska jag bara få livet att gå ihop?

I dag var det dag för ytterligare en krönika att komma ut i Magazinet. Denna gången handlar krönikan om det svåra samtalet. Hur pratar man med sitt barn om svåra och tuffa saker i livet?

Här kan du läsa krönikan, sidan 16

http://www.e-pages.dk/magazinet/282/

Även om jag älskar mitt jobb så undrar jag hur jag bara ska få tiden att räcka till allt man vill göra? Eller kanske inte så mycket tiden utan orken! Att sitta på sin lediga dag och jobba skulle väll vara optimalt? Men nej inte alls, för då är jag så trött och slut på energi så istället kommer energin när jag är på mitt andra jobb. Då kommer idéerna, lusten och energin men då kan jag ju inte för då jobbar jag med annat. Vilket dilemma jag har, eller hur?

Men jag är envis och jag ska få ihop både min barnbok och min självbiografi, jag ska ordna med min webbaserade tidning, jag ska komma ut på fler föreläsningar, jag ska och vill komma i gång med podden igen…jag ska bara….hitta orken!

Men visst är det så att viljan tar en långt, eller hur? Och det är viljan jag oftast gå efter för vill jag så kan jag också.

Kram Lisa

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *