God fortsättning!

Ja jag vet att min frånvaro har varit enorm här. Men just nu går jag igenom en fruktansvärt tuff period som jag hoppas ska vända när 2018 kommer. Jag gör nämligen en stor utredning på min värk jag har i kroppen. Det har testats för RA – negativt (puh skönt, och det visste jag redan), sedan för artros – nix inte det heller och nu Fibromyalgi – nästa vecka ska jag dit igen. Jag har under många år levt med värk men trott att det har varit arbetsrelaterat då jag har jobbat inom vården och inte varit jätte duktig (läs usel) på att träna. Men efter sommarens knockdown 2016 har jag känt mig mer och mer trött oavsett hur lugnt jag än tar det, och hur lite jag än försöker stressa så är jag ändå trött. Det hjälper liksom inte att sova eller vila. Jag vet att jag är otroligt känslig för lilla minsta stresspåslag och hur lättpåverkad jag är i mina känslor. Jag har ont, ont, ont heeeela tiden och aaaaaltid.

Så nu ska jag snart lägga 2017 bakom mig och se fram emot 2018- Nästa inlägg kommer handla om mitt avskedsbrev till 2017 och ett “Hej- och välkommen 2018”

God fortsättning

Kram Lisa

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *