Avskedsbrev 2017

Vid tolvslaget 2016 och det hade precis ringt in ett nytt år, 2017. Jag och min man sa där och då att 2017 kan inte bli värre och jobbigare än 2016 och nej det blev det inte heller men det var inte heller ett enkelt år. Därför har jag valt stt kalla detta inlägg för mitt avskedsbrev 2017. Mycket roligt har givetvis hänt men 2017 har varit i prövande år på många och olika sätt.

Året började bra, lungt och stillan men det räckte där för sen kommer smällen…mitt barn mådde inte bra i skolan och sa att han inte ville leva längre! Hela min/vår värld cirkulerade där och då att få han att mår bra igen  Krigarmamman tog över…igen…suck! Hela våren åkte jag mellan hemmet-skolan-jobbet-skolan på möte, möte, möte, samtal, planering.  Kuratorer, psykologer, lärare, rektorer och vi!

Efter den våren kändes det som om det inte gick att lita på någon som fanns runt omkring oss, och jag kände mig mer ensam än någonsin    Sommaren var så välkommen och det blev en sommar där vi tog hand om oss lite extra. Boosta och ger varandra extra kärlek och värme! Men det behövdes låååång tid att förbered vårt barn på skolan igen men det gick bra. Jag fick fortsätta på mitt älskade arbete där jag får vara jag utan några konstigheter. Min äldsta började i 8:an och började läsa till konfirmation, min andra pojke började 5:an och hönan 2:an. Min ångest fick jag arbetar otroligt hårt med under hösten och tillslut tog jag beslutet att börja gå till en psykolog vilket kändes och känns jätte bra. Jag påbörjade att utreda min värk som det inte är varken reumatism (vilket jag visste) och ingen artros…nu då? Fibro? Ja det hade förklarat en hel del isåfall. Men fortsättning följer…

Året 2017 slutade med ett uppspräckt diskbråck men jag är glad att lägga detta året bakom mig för nu vill jag tro att det vänder för oss. Föreläsningarna började att planeras in på nytt och den 18/1 ska jag till Växjö för att hålla den föreläsningen där min nakna sanning ska fram i ”Jag hatar dig” som jag kommer åka på en mini turné på under våren.

Så, 2017, tack för detta år men jag kommer inte sakna dig.

Kram Lisa

 

Mina bilder under 2017

Varit med i radion, skaffat lilla Charlie, börjat skriva krönikor för Magazinet/Vxonews, och mycket mer.

 

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *