Välkommen 2018

Jag ska givetvis skriva ett välkomst brev till 2018. Egentligen har jag inte några direkta önskemål för 2018, eller…jo det har jag givetvis. Men bortsett från att jag inte vill ha en repris på 2017 vill jag har en frisk familj, bra skolgång för barnen och lycka men…

…kära 2018

Detta börjar vi med att fira 20 år i livet. Jag har visserligen levt i 36 år men mitt nya liv började för 20 år sedan pga min man (nytt inlägg om det under morgondagen) jag fira 20 år tillsammans med min man. Ser nu till 2018 att vi kommer att kunna leva tillsammans lika länge till.

Jag vill att du 2018 ska se till att det går bra för mig och mina föreläsningar under våren och att det blir fler. Låt 2018 blir det året där min son konfirmeras och kan ta sitt moppe-körkort. 2018 ska bli ett år där jag ska lära mig att sätta mig först och jag ska mår bra. Jag ska fortsätta gå till psykologen för att inte bara jag ska mår bra utan hela min familj.

Stå på dig och låt ingen sätta sig på dig.

Men snälla 2018 låt mig får fortsätta arbeta mot paykisk ohälsan och mobbning. Låt också det blir de året där vi öka acceptansen kring den psykiska ohälsan, då vi sprida mer kunskap kring den och då vi kan sätta stopp för mer mobbning. Året då sexuella trakasserier av olika slag minskar och där all kan få känna att man är lika värda oavsett kön, sexualitet, tro, hudfärg mm.

Året då vården för de som mår psykisk dåligt och behöver hjälp skärps.

Tack också för att du 2018 redan gjort en ny lag där det numera är olagligt med näthat av spridning av bilder och porr. Tack för det! Fortsätt så!

Ja 2018, jag hade inte så jättehöga krav utan mer självklarheter.

Mitt avskedsbrev 2017 kan du läsa här https://mobbningnejtack.maqt.se/2018/01/01/avskedsbrev-2017/

Åter igen

Gott Nytt År

Kram Lisa

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *