Möte med politikerna

Dagen då jag ska ha möte med våra politiker runt omkring i kommunerna närmar sig. Ett möte som kommer innehålla mycket fakta om hur det ser ut med den psykiska ohälsan i kommunerna i dag. Psykisk ohälsa ökar enormt bland våra ungdomar och på grund av det kommer dessa ungdomar har svårare att komma ut i arbetslivet, svårt med de sociala och svårt med skolan. Detta om inte insatserna stärks. Om inte vården blir bättre. Om inte vi utbilda lärare OCH föräldrar OCH barn kring vad psykisk ohälsa är och vad det innebär.

Jag träffar och pratar mycket med föräldrar som kämpar och strider för att deras barn ska må bra och få den vården de har rätt till. Jag träffar också lärare som vet om att barn hamnar mellan stolarna men resurserna räcker inte till, men också att de inte har tillräckligt med kunskap kring ämnet.

Den psykiska ohälsan är ett växande problem och jag kan inte längre sitta och läsa i tidningarna om vad som bör göras eller läsa fler mail från föräldrar sär deras ork snart är slut i krigandet för rätten att sina barn ska må bra.

Jag tänker agera och få svar från politikerna hur de tänker om framtiden för våra barn. Hur ser arbetet ut för deras parti? Vad tänker de lägga fokus på? Hur tänker de göra för att hjälpa dessa barn, anhöriga och skolpersonal?

Är ni intresserade av att medverka på mötet i morgon TORSDAG 1/3 mellan 18-20 så maila mig här. Mötet kommer att äga rum vid diakoncentrumet jämte Domkyrkan i salen som heter Sigfrid.

 

Välkomna!

Kram Lisa

 

 

2 kommentarer

  1. hej Lisa!

    Som jag önskar att jag kunde delta. Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. All lycka till,
    Kram Minette Tigerfalk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *