Föreläsare om psykisk ohälsa

Jag har jobbat som föreläsare i nästan fyra år och som företagare i tre år och jag älskar mitt jobb. Även om jag stöter på många hinder på vägen och att jag har fått jobbat och slitit för att komma dit jag är i dag. Motgångarna i mitt jobb har gjort att jag många gånger undrar varför jag lägger nästan all min energi på detta när man inte får de gensvaret som jag önskar. Men då har jag tänkt tillbaka på de människorna som har återkommit till mig och sagt “Tack Lisa, för all din hjälp med mig/mitt” och då fortsätter jag självklart.

Jag har gjort en hel del inom mitt arbete, inte bara föreläser, utan startat en podd som heter KRAMpodden, den ligger förnärvarande nere pga. strul med utrustningen som jag lånar av några andra. Synd och tråkigt för det var riktigt roligt, dels för att åka runt till alla och träffa nya människor och för höra deras berättelse. Är ni sugna får ni gärna lyssna på de avsnitten som ligger ute. Finns på min hemsidan http://mobbningnejtack.se eller på Soundcloud och Itunes/Podcast och heter som sagt KRAMpodden.

Att föreläsa är stort för mig och jag har fått förfrågan många gånger om det inte är jobbigt att upprepa sitt förflutna varje gång? Självklart känns det, men samtidigt är det lite som en terapi för mig som jag kan bearbeta det som har hänt. Även om jag lever med en kronisk ryggskada efter en misshandel kan jag många gånger blir ledsen över den smärtan som jag får genomleva, men här är det bara till att bita ihop!

Jag tänker aldrig ge upp och det ska inte ni heller!

Kram Lisa

Det är i motvind en drake lyfter

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *