Helg med Johan Glans

God morgon!

Är hemma i dag och är “föräldraledig” dvs hemma med denna lilla godingen

Detta är Charlie, vår 11 veckor Dansk-svensk gårdshund.

Tänkte passa på att svara på lite mail, blogga, ja arbeta lite så får vi se hur det går med det! Lillhönan kom hem i går och hade stukat foten och har rejält ont i dag och som grädden på moset skulle hon vaccineras i dag också!

I helgen var jag och min man i Stockholm för att kolla på Johan Glans och wow säger jag bara! Så bra det var. Hade tänkt att bjuda på lite bilder från helgen.

Vi tog flyget upp vilket var så skönt! Att resa med en ångestpåslag är tufft så sitta där jämte min hjälte kändes skönt!

Super cool bild med tanke på att du aldrig ser själva propellern förutom nu när jag skulle ta en bild på fluff-molnen!

Jag kan ju bara inte låta bli att lägga upp denna bild! Min man Christian jobbar på Växjö flygplats där hans arbetskompisar jobbade just när vi skulle flyga upp i lördags, som då givetvis skulle skoja med Christian. Så…så här såg hans väska ut när vi tog väskan från bandet på Bromma!

 

Vi bodde på Clarington på söder och väl på hotellrummet korkade vi upp skumpan. Tog det lungt och gjorde oss iordning då showen började redan vid 16

Showen ägde rum på hotell Rivalen och vi gick efter vi hade ätit där det fanns jätte mysig lounge med sköna soffor och god dricka 😁 Så där blev det lite dricka innan showen startade. Ja och han var super! Jag hade så ont i magen flera timmar efter för jag skrattade så mycket. Efter föreställningen gick vi och åt på Jensen, fantastisk god mat och vi hade verkligen tur med att få bord då vi inte hade bokat. Efter Maren gick vi tillbaka till hotellet och tog ytterligare några goda drinkar så när klockan var nio var vi super trötta och gick upp på rummet och somnade innan vi hann landa på kudden.

Dagen efter började givetvis med en god hotellfrukost sedan ut och fönstershoppa innan vi tog tunnelbanan och bussen ut till Bromma för att åka hemåt.

Ja denna helg var något som vi verkligen behövde. Hem till barnen och hunden där myser fortsatte. En helg helg ångest fri, något som sällan händer så jag njöt extra mycket.

Men tillbaka till vardagen. Fylld med ny energi och redo att jobba vidare.

Kram Lisa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *