Kära Politiker!

Ja så börjar jag min inbjudan till ett kommande möte i vår. Möte riktar sig till politikerna där jag tillsammans med andra ska prata, diskutera, ställa frågor när det gäller den bristande hjälpen till våra barn och ungdomar runt omkring i kommunerna.

Jag upplever, som jobbar och lyssna på många föräldrar som sliter och kämpa med hjälp utan resultat. Så många föräldrar som jobbar så hårt att de till slut inte orkar med och gå i väggen. Är det rätt? Det är hjälpen i skolorna där barn och ungdomar mår dåligt, hur ska skolan få hjälp med det? Föräldrar, hur ska de få hjälp när inte BUP kan ta emot dem pga. långa vänte köer? Hur ska man allmänt veta vad för hjälp det finns för sitt barn? Det finns inte tillräckligt med kuratorer på skolorna. Hur ska vi göra? Detta vill i alla fall jag har svar på från politikerna, för våra barn mår inte bra och det kommer vara vi som får ta hand om dem när de blir stora, inte tvärtom!

Förra vecka skrev jag min krönika mer om hur jag tänker

Så jag önskar er alla välkomna att höra av er till mig Kontakta mig här om ert parti är intresserad av att delta eller om du som vanlig medborgare också vill komma.

Kram Lisa

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *